DIA-AVOND - afhaaleditie

Datum: 
31/10/2020 - 14:00 tot 17:00

Spijtig genoeg kan door de code oranje die vanaf 14 oktober wordt ingevoerd onze Dia-avond dit jaar niet doorgaan. Als alternatief doen we op zaterdag 31 oktober een afhaalsysteem voor balletjes met kriekjes aan ons lokaal tussen 14u en 17u. We vragen jullie om zelf een potje mee te nemen (iets milieuvriendelijker) en geven aan iedereen dezelfde portie voor dezelfde prijs. Vanaf 3 porties betaal je €8 per portie ipv €10. We vragen om op voorhand te bestellen via DEZE LINK.

De dia show en foto's van het kamp zijn zoals vorig jaar beschikbaar in een drive via een QR code. Voor deze code vragen we €2 en is cash te betalen aan iemand van de leiding of op 31 oktober bij het afhalen van de balletjes met krieken. We zullen op 31 oktober de QR code doorsturen naar alle personen die betaald hebben.

Het afhalen verloopt niet in tijdsloten maar we vragen aan iedereen om de anderhalve meter in de wachtrij te respecteren en een mondmasker te dragen. Betalen kan ter plekke met cash of via Payconiq.
Voor verdere vragen kan u altijd een mail sturen naar groepsleiding.olv@gummarusolv.be of u kan de vraag bij "opmerkingen" zetten.