SOS-QUIZ - online editie

Datum: 
07/11/2020 - 20:00

Beste gidsen, scouts, ouders, sympathisanten en quiz-liefhebbers,

Wie de afgelopen jaren meedeed aan onze intussen befaamde SOS-quiz, zal waarschijnlijk hebben uitgekeken naar afgelopen weekend. Helaas heeft het COVID virus ook daar een stokje voor gestoken. Maar geen nood: in dit digitale tijdperk passen we daar met een beetje creativiteit en goede wil een perfecte mouw aan. Met veel plezier stellen we je dan ook de SOS-quiz 2.0 voor, uitdagender en flitsender dan ooit.

Maak alvast je borst nat voor zaterdag 7 november om 20u00, want dan kun je – veilig in je eigen bubbel - een fijne en leerrijke avond beleven. Ben je thuis of geniet je ergens anders van je laatste herfstvakantieweekend… je team samenstellen en deelnemen is nog nooit zo simpel geweest, want je communiceert gewoon via je favoriete chat-tool.

Zoals je weet, zit er achter onze leuke quiz een lovenswaardig initiatief: geld inzamelen voor de verdere renovatie van de lokalen van de scouts van Sint-Gummarus en de Gidsen van OLV van Vlaanderen. Een vrije, maar gulle bijdrage van alle deelnemende ploegen zal zeker helpen om dat doel te bereiken.

Stort je deze meteen bij de inschrijving, dan maak je kans op de mooie prijs die wij na de quiz verloten. Maar uiteraard is, na een ongetwijfeld leuke avond, een late schenking ook meer dan welkom.

Spelregels?

•             Een ploeg bestaat nog steeds uit maximaal 5 personen.

•             Je doet mee via een livestream. Na je inschrijving – en ten laatste 2 uur voor de start van de quiz - ontvang je de juiste link, die je vervolgens deelt met je teamleden.

•             Vanaf 19u45 is er beeld en om 20u00 is er ook klank, en gaat onze quiz van start.

•             Eer en eerlijkheid zijn de codewoorden. We rekenen er op dat digitale kanalen enkel worden gebruikt om te communiceren.

•             De rechtvaardige jury ben je zelf, want je verbetert je eigen antwoorden. Na elke ronde stuur je de scores van je team door via Google Forms die je samen met de quiz-link ontvangt.

Inschrijven?

Stuur voor zaterdag 7 november 14u00 een mailtje naar sos-quiz@telenet.be met je ploegnaam en stort alvast je vrije bijdrage op rekeningnummer BE48 1030 5329 7427

Er staat geen beperking op het aantal ploegen. Deel deze uitnodiging dus onder zoveel mogelijk vrienden, sympathisanten en quizliefhebbers!

Warme groeten van het SOS-Quiz-team