Maandbrief Gidsen

Liefste gidsen,

hier kunnen jullie de laatste maandbrief van het jaar terugvinden. Al de laatste??? Jaaa…. Maar niet getreurd, we gaan nog een paar leuke activiteiten doen. Maar natuurlijk komen we ook een stapje dichter bij ons buitenlands kamp jippie!!!!

Vergeet zeker niet om altijd in perfect uniform te komen en met de fiets. Laat ook altijd iets weten als jullie er niet bij kunnen zijn.

Zondag 24april – 14h tot 17h30

Vandaag staat er nog eens een bosspel op het programma. Vergeet jullie fiets niet, we spreken af aan de lokalen.

Vrijdag 29april – 1 mei

We gaan op weekend naar het jeugdverblijf Galbergen (Don Boscostraat 35, 2400 Mol) samen met de kapoenen (GUM), welpen en jonggidsen. We verwachten jullie om stipt 19u30 vrijdag aan het station van Mechelen. Zondag moeten jullie opgehaald worden door jullie ouders om 12u.

Wat moet je meenemen?

  • Perfect uniform bij vertrek (ook stapschoenen! )
  • Slaapzak, hoofdkussen en hoeslaken + teddybeer (geen matje nodig)
  • Toiletzak met tandenborstel, tandpasta, kam en rekkertjes
  • Warme kleding (T-shirts, truien, lange broek)
  • Pyjama
  • Koplamp
  • Geen waardevolle spullen
  • Goed humeur
  • 25 euro (tenzij scoutsing op maat of UITPAS kansentarief, zie formulier voor de aangepaste prijs)

Vrijdag 6 mei

We beginnen de avond met een infosessie voor jullie ouders (18h-19h). Daarop aansluitend organiseren we een pastavond, met daarna een bar met vuurtje. Iedereen is welkom op de eetavond en bar, dus nodig zeker al jullie vrienden, familie, buren,…. uit. We verwachten jullie om 18h, de eetavond zelf begint om 19h.

Facebookevenement: https://facebook.com/events/s/pastavond-olv/719716925887275/

Zondag 15 mei – 14h tot 17h30

Peking expresssssss.

Zaterdag 21 mei

Vandaag is de laatste activiteit om geld in te zamelen, namelijk een aardbeienverkoop. Plan van aanpak en hoe laat jullie waar worden verwacht, volgt nog!

Zaterdag 28 mei – 20h tot 22h

Jullie leiding zit nu volop in de blok en dus schakelen we over op avondvergaderingen. Vanavond doen we een soort van avondpicknick. We vragen jullie om allemaal iets mee te nemen! Wat je meeneemt mag je sturen in de WhatsApp groep J

Vrijdag 3 juni – 19h tot 21h

Kom Gibbon verslaan in twister, Sneeuwuil in stratego, Zwaluw in monopoly en Simia in fase10!! Vandaag spelen we gezelschapsspelletjes, vergeet er dus ook geen mee te nemen!

Zaterdag 11 juni – 20h tot 22h

Laatste vergadering van het jaar LLLLL

Aangezien wij allemaal examens hebben in de volgende weekends en hier en daar nog wat moeten voorbereiden voor Kroatië, doen wij geen vergaderingen meer vanaf 11juni. Succes met jullie examens en dan zien we jullie later!

Kusjes xoxo

Gepassioneerde Gibbon, Schrandere Sneeuwuil, Gewiekste Zwaluw en Speelse Simia